Severna Koreja

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Severna Koreja

Продаје се некретнина у Северној Кореји
Северна Кореја је држава Источне Азије.
На сјеверу граничи с Кином, с Русијом, док јужно Корејска демилитаризирана зона на 38. паралели дијели је од Јужне Кореје.
Да бисте знали тржиште некретнина у земљи и ако сте заинтересовани да купите некретнину на продају у Северној Кореји, важно је знати да се последњих година јаз између града и села повећао. Економски раст који деценију утиче на Северну Кореју погодује френетичном развоју урбаних центара.
Упркос убрзаном развоју земље, изолација на коју их повлачи америчка империјалистичка политика не дозвољава расподелу благостања на јединствен и брз начин. Иако је понекад та теорија изговор за скривање других унутрашњих проблема у држави.
Ким Јонг Ил погодовао је развоју нове друштвене класе која се звала доњу, односно господари новца. Они представљају средњу класу земље и присутни су у многим градовима Северне Кореје.
У последње две године градови Северне Кореје видели су да се грађевински послови повећавају и у количини, али пре свега у квалитету.
Проблем за оне који желе купити некретнину на продају у Сјеверној Кореји је тај што приватно власништво не постоји и само просторије га могу купити. Цијене стана у кварту Цхунг-гуиок у Пјонгјангу крећу се око 150 000 еура, али трошкови варирају у зависности од захтјева и спрата на којем се смјештај налази. Цене у другим градовима су између 20 и 40 одсто ниже. Пјонгјанг и Синуију су два града са најбољим тржиштем некретнина и великом понудом некретнина на продају у Северној Кореји.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 37430

Prodaja Једнособан стан, Severna Koreja, Pyongyang, Pyongyang, r

Reserved negotiation
Prodaja
Једнособан стан

30 m²
Ово је тестно обавештење
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB